Overview
Amsterdam 3nts

Vjeshte ne qytetin e famshem te tulipaneve dhe bicikletave!

 

Photos

 

Itinerary

Dita e Parë:

Fluturimi direkt për në Amsterdam. Nisja në orën 09:40. Mberritja në Amsterdam në orën 12:30.Vizitë e shkurtër në Utrecht-it. Me pas transferimi në Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike e qytetit.Duke udhëtuar me autobus do te keni mundësinë te vizitoni pjesën e vjetër dhetë re të Amsterdamit. Vizitohet Sheshi Magna. Veshja e jashtme e Pallatit mbreteror eshte fasada më e bukur e Sheshit Magna.

Vizitë në muzeumin Rijks nëAmsterdam, Shtëpitë tregtare të shekullit të 17-të dhe kishat me kembanat etyre te shek 16 dhe 17. 

Pasdite e lirë për të vizituar qendrat komerciale të Amsterdamit.


Dita e Tretë: 

Mëngjesi në Hotel. Nisja për vizitë në Hagë dhe Rotterdam, ku vizitohen: Parlamenti, Pallati i Paqes dhe monumente të tjera të këtyre qyteteve.

Kthimi në Amsterdam.


Dita e Katërt:

Nisja heret ne mengjes per ne aeroport. Fluturimime avion direkt ne oren 07:20. Mberritja në Tiranë në orën 09:55.

 

Tour Cost

Inclusions

Në pagesë përfshihen:

 
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus 
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit 
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë 

6. Lejohet të merret me vete në avion një bagazh me përmasaderi në 55 x 40 x 25 cm (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra)

Në pagesë nuk janë përfshirë:

 
1. Gjithcka që nuk është përmendur në këtë program 
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume


Exclusions

  • All those which are not mentioned above
  • Other services not listed in inclusive item
Do you have any question for us?
Call us on:
+355 69 20 41 727
500+ Destinations
Affordable Price
Trusted & Safe
Professional Travel Support

It's always better with a personal touch

Contact info

Blv."Bajram Curri", Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1, Tirana, Albania
+355 45 800 493 / +355 69 20 41 727
 [email protected]

Let us help you find the perfect holiday

Newsletter

Follow us