Arratisje Romantike Ne Maldive

5 Nights
Category: Paketa Romantike

 

Overview
Male 5nts

Udhetim ne Maldive, 5 nete qendrimi 

 

Photos

 

Itinerary

Oferta eshte momentale.

Per detaje dhe data specifike na kontaktoni

 

Tour Cost

Inclusions

Perfshihen ne cmim:


Fluturimi Vajtje-Ardhje me nisje nga Tirana (20 kg bagazhe te perfshira)


Akomodimi per 5 nete ne nje ville 


Mengjesi pergjate diteve te qendrimit.


Transfera nga aeroporti ne hotel (Vajtje-Ardhje)
Shenim:


Taksa e qendrimit nuk eshte e perfshire ne cmim dhe varion ne 8 USD per person ne nate.


Hoteli mund tju kerkoje nje depozite ( varion ne 100$ nata) si garanci gjate qendrimit tuaj


Per levizje te mundshme nga ishulli ne plazhet e tjera perrreth ose per te levizur ne qender hoteli ofron transfere (cmimi varion ne 161$ per person Vajtje-Ardhje)


Hotele ne dryshme kane cmime dhe politika te ndryshme. 


Per cdo kerkese specifike ju do assisitoheni nga agjentet taneExclusions

  • All those which are not mentioned above
Do you have any question for us?
Call us on:
+355 69 20 41 727
500+ Destinations
Affordable Price
Trusted & Safe
Professional Travel Support

It's always better with a personal touch

Contact info

Blv."Bajram Curri", Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1, Tirana, Albania
+355 45 800 493 / +355 69 20 41 727
 [email protected]

Let us help you find the perfect holiday

Newsletter

Follow us