8 Dite ne Spanje & Portugali

7 Nights
Category: Europe By Flight

 

Overview
Barcelona 7nts

Shijoni Spanjen & Portugaline

 

Photos

 

Itinerary

Dita e parë:

 

Nisja nga Tirana me autobus për nëPodgoricë. Pushime te shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Podgoricë. Fluturimi direkt Podgoricë - Barcelonë. Nisja nga Podgorica nëorën 20.50. Mbërritje në Barcelonë në orën 23:20. Tranferta për në hotel. Sistemimi fjetje në hotel.

 

Dita e dytë:

 

Mëngjesi në hotel. Paradite, vizitë me guidë nëdispozicion në monumentet kryesore te Barcelonës, si: Sheshi Espana, KodraMonjuik, Stadiumet olimpike, Mirador de Colom, Bulevadi kryesor i BarcelonesLas Ramblas,  Barceloneta, Marina Olimpike, Sagrada Famiglia, Camp Nou,Gjatë pasdites, do të shëtisim në bulevardin më të bukur të qytetit Passeig deGracia. Ky është bulevardi me markat më të mira në qytet si dhe vendi kugjendet Vilat me arkitekturën më të veçantë në qytet si Casa Mila, Majestichotel, Casa Batllo, Casa Amatller, Casa Lleo i Morera. Në fund të bulevarditPasseig de Gracia, do të dalim tek sheshi më qëndror i qytetit, PlaçaCatalunya, vendi ku gjendet statuja e Cesk Macia. Do futemi në lagjen Gotike tëBarcelonës dhe fillimisht do të vizitojmë Pallatin e Muzikës Katalanase, njëvepër shumë e bukur e Louis Domenech i Montaner ndërsa më vonë do të shkojmë nësheshin Placita de la Seu ku gjendet Katedralja e Barcelonës e Shën Eulalisë.Nisja për në Saragosa në gjatë pasdites. Mbërritje në Saragosa gjatë mbrëmjes.Fjetje në Hotel.

 

Dita e tretë:

 

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike të një prej qyteteve më të rëndësishmetë Spanjës. Shëltitjen në këmbë do ta fillojmë nga Parku Makanath, buzë lumitEbro dhe do kalojmë lumin nëpërmjet urës monumentale Puente de Piedhra. Vizitae parë do të jetë tek Sheshi Platha del Pilar ku gjendet edhe Basilika ejashtëzakonshtme e Zonjës sonë Maries nga Pilar si dhe Katedralja e Salvadoritne Zaragoza, një nga veprat më spektakolare në Saragosa. Më vonë do tëvizitojmë Muzeun e Fransisko Goja. Më vonë do të dalim tek Paseo de Fernando deCatolico për të shkuar deri tek Parku kilometrik Grande Jose AntonioLabordeta. Në mesditë do të nisemipër në kryeqytetin e Spanjës, Madrid. Mbërritje në Madrid. Fillimisht do tëshkojmë në sheshin Plaza de Toros, aty ku është një nga arenat e Torreadorëve.Më pas do të shkojmë në Parkun El Retiro.  Sistemimi dhe Fjetje nëhotel.

 

Dita e katërt:

 

Mëngjesi në hotel. Vizitë me guidë dhe autobus në qytet.Eksploroni qytetin shumë faqesh të Madridit, me atraksionet, si: Rrugët efamshme të Gran Via dhe Kastejana, Sheshet Platha de Espanja, Puerta Del Soldhe Puerta de Alkala, Platha de Oriente, Mayor, Puerta de la Operal, Ramales,Sakramaneto, dhe Sheshin Kolon. Vazhdohet vizita në Pallatin Mbretëror, indërtuar në një kështjelle të vjetër arabe dhe e ndjekur nga stili klasik,italian. Pallati Mbretëror është një nga Pallatet më të ruajtur në Europë dhe ipasur në tapete, orë dhe objekte të çmueshme. Vizita mbaron me një kalim pranëstadiumit Santiago Bernabeu. Pasdite, nisja për në Lisbonë. Ndalesa të shkurtragjatë rrugës. Mbërritja në Lisbonë. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

 

 

 

Dita e pestë:

 

Mëngjesi në hotel. Vizitë e monumenteve kryesore tëLisbonës, si: Torre de Bolem, Padrao dos Desombrimentos Mosteiro dos Jeronimos.Vizitohen lagjet Bairro Alto, lagja qëndrore, monumenti Santa Justa, katedraljae Lisbonës, Stadiumi Estadio da Luz, Kështjella Sao Jorge, Ura 25 Abril, UraVasco de Gama, Akuariumi i Lisbonës etj. Fjetje në Hotel.

 

Dita e gjashtë:

 

Mëngjesi në hotel. Nisja për në Malaga. Ndalesë përvizitë në Sevijë, ku vizitohen: Univeristeti, Fabrika e vjetër e Duhanit,Plazade Espana, Kulla e Artë, Ura Isabel II, Katedralja e Sevijës. Vazhdon udhëtimipër në Kordhoba, ku vizitohen: Kështjella Alcazar, Xhamia. e filluar si xhamidhe e shndërruar ne kishë, lagja hrntr dhe tregu i vjetër. Vazhdon udhëtimi përnë Malaga. Mbërritje në Malaga. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

 

Dita e shtatë:

 

Mëngjesi në hotel. Vizitë me guidë dhe autobuz në qytet.Malaga është kryeqyteti i Costa del Sol dhe vendlindja e piktorit të famshëmPikaso. Vizitohen rrugicat karakteristike, kopshtet dhe bulevardet, Katedraljae quajtur La Mankita dhe keshtjella me muret rrethues. Pasdite Nisja për nëValencia. Ndalesë për vizitë në Granada, ku vizitohet: Pallati i Alhambrës,Alcazaba, Kopshtet Generalife. Vazhdon udhëtimi për në Valencia. Mbërritje nëValencia.  Sistemimi dhe fjetje në hotel.

 

Dita e tetë:

 

Mëngjesi në Hotel. Vizite me guidë dhe autobus në qytet,ku vizitohen: Platha de la Reina, Palathio de Kongresos, Planetarium, Muzeu iShkencave, etj. Pasdite nisja për në Aeroportin e Barcelonës. Ndalesa të shkurtragjatë rrugës. Mbërritja në aeroport. Fluturimi direkt Barcelonë - Podgoricë. Nisjanga Barcelona në orën 17:55. Mbërritja në Podgoricë nëorën 20:25. Nisja me autobus nga Podgorica për në Tiranë.

 

Tour Cost

Inclusions

Në çmim përfshihet:


Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Podgoricë - Barcelonë -Podgoricë.
Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.
Akomodim në hotel për 7 netë, Fjetje 1 natë në Barcelonë, 1natë në Saragosa, 1 në natë Madrid, 2 netë në Lisbonë, 1 natë Malaga dhe 1 natëValencia.
Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh mepërmasa deri në (40x20x25cm) cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh përcheckin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Exclusions

  • All those which are not mentioned above
  • Other services not listed in inclusive item
Do you have any question for us?
Call us on:
+355 69 20 41 727
500+ Destinations
Affordable Price
Trusted & Safe
Professional Travel Support

It's always better with a personal touch

Contact info

Blv."Bajram Curri", Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1, Tirana, Albania
+355 45 800 493 / +355 69 20 41 727
 [email protected]

Let us help you find the perfect holiday

Newsletter

Follow us