+355 69 20 41 727   [email protected]
    User Login    Agent Login
Stamboll 3 Dite

 

2 Nights

Stamboll 3 Dite


Category: Europe Tours

Udhëtim në Stamboll, 3 Ditë €219


from USD 261 / person  
<
 • <
 • <
 • <
 • <
 • <

 • Ditae Parë: 

   

  Paraqitjanë Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes sëavionit. Fluturimi për në Stamboll. Nisja në 02.45. Mbërritja në Stamboll në06.20. Transfera nga aeroporti në Qendër të Stambollit. Pa mbrritur në Qender,në pjesën aziatike, vizitohet Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra etë dashuruarve). Vazhdon vizita në Qëndrën e Stabollit Taksim. Sistemimi në hotel.Pasdite, shkohet në Qendrën e Vjetër Tragtare Kapili Carshi. Fjejte në hotel.

   

  Dita e Dytë: 

   

  Mëngjesinë hotel. Vizitë panoramike me guidë në: Xhamia Blu, Hipodromi, Bazilika efamshme të Shën Sofisë. Dollmabahce, Kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës sëGallatës. Fjejte në hotel.

   

  Dita e Tretë: 

   

  Mëngjesinë hotel. Paradite e lirë.

   

  Pasdite/OPSIONALE: Udhëtimnë Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anijepër 2 orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për tëvizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parënga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Të lirë në Qendrën Tregare deri nëTransfertën me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja ngaStambolli në 21.40. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 21.30.


  Category Sector Hotel Name
  4 Star Istanbul Istanbul (Aspen Hotel Ist(Double Room Room on Bed and Breakfast Basis ) OR Similar)

  SGL - SINGLE TRAVELLER  , SGL(SUPP) - SINGLE SUPPLEMENT  , DBL/TWIN - PER PERSON IN DOUBLE/TWIN SHARING  , TPL - PER PERSON IN TRIPLE SHARING  , QUAD - PER PERSON IN QUAD SHARING  , CWB - CHILD WITH BED  , CWOB - CHILD WITHOUT BED    

  4 Star (Option 1) - Istanbul (Aspen Hotel Ist(Double Room Room on Bed and Breakfast Basis ) OR Similar)

  08/02/2019 - 10/02/2019 (2 Nights)
    Pax Range DOUBLE / TWIN SHARING  
  31 - 35 USD 261 Book Now

  Inclusion

  Në pagesë përfshihen:
  -Bileta e avionit vajtje – ardhje
  -Akomodimi në hotel në qendër të pjesës Evropiane tëStambollit
  -Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit
  -Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
  -Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët eqëndrimit
  -Transfertat Aeroport – Hotel – Aeroport

  OPSIONALE: 
  1. Lundrim me anije në Bosfor 1.5 – 2 orë për të parë Europëne dhe Azinë €5
  2. Shtesë për 2 darkat €15


   

  Exclusion
  • All those which are not mentioned above
  • Other services not listed in inclusive item
  It's easy to reach us anytime.
  We're here for you.

  Let us know how we can help.
  +355 69 20 41 727
  We Work From
  Monday - Friday (09:00 - 18:00)
  Saturday (09:00 - 12:00)
  intours albania is active in the incoming and outgoing tourism segment, enjoying every year the dynamic growth.
     
  Newsletter
  Subscribe to our free newsletter for Exclusive Deals
  Contact Info
  Blv.''Bajram Curri'',Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1,Tirane, Albania"
     
  +355 69 20 41 727
     
  [email protected]