+355 69 20 41 727   [email protected]
    User Login    Agent Login
Sarajeva 3 Dite

 

2 Nights

Sarajeva 3 Dite


Category: Europe Tours

Sarajeve 3 dite 

<
 • <
 • <
 • <

 • Dita 1:
  Nisja nga Tirana në orë 05:00.

  Kryerja eprocedurave kufitare,  kalimi nga Hani Hotit dhe kalim nga Podgorice dhenga qytetin i Nikshiqit. Pushime te shkurtra gjate rruges per kafe. Vazhdim iudhetimit për në Sarajeve.

  Vizite nëMostar ose qyteti i Menekshesë ku do të kemi mundësinë të shohim:

  § Urën efamshme të Mostarit;

  § rrugën edyqaneve të mjeshterve të vjetër;

  § Xhaminë eMadhe;

  § Katedralene Betonte te Mostarit ( e vetmja në botë).

  Mbërritjane Sarajeve, akomodimi dhe darka në hotel.

  Kohe elirë për të shfrytëzuar facilitetet e hotelit: pishina olimpike e mbyllur(duhetperdorur kapuc noti), banja turke, xhakuzi etj.

  Darka.

  Dita 2:
  Mëngjesi.

  Fillojmëvizitat në oborrin e familjes Mbreterore të Hasburgve në Ilizha dhe pas kësajvizite transferohemi në Vrela Bosna ose Mushkeritë e Sarajeves ( pagese extra 1euro). Nisemi per vizitat në Bashqarshi, Xhamite dhe Kishat e Sarajeves, që jomë kot është quajtur Jeruzalemi i Europës. Në marreveshje me grupin mund tëorganizohet shopping në qendrat e mëdha tregtare si SKENDERAJ, OBI, VISA oseROBOT.

  Kohe elirë dhe konsumimi i drekës në një nga lokalet e qendrës së qytetit. Kthimi nëhotel dhe shfrytëzimi i ambienteve të hotelit. Darka ne hotel.

  Dita 3:
  Ora 07:30 – 08:00 mëngjesi.

  Pasmëngjesit nisja për në Tiranë. Në rrugën e kthimit do të vizitojme Megjugorjeose vendi i Gospa Mira (Zonja e Paqes) ku do të vizitojmë Katedralen e Shenjtëdhe shijojmë bukuritë e këtij vendi të bekuar.

  Nisja përnë Tiranë. Kthimi serisht nga Nikshiqi. Gjate rrugës pushime të shkurtërakafeje.

  Mbërritjanë Tiranë në orët e vona të darkës dhe fundi i shërbimeve tona.

   


  Category Sector Hotel Name
  4 Star Sarajevo Sarajevo (Hollywood Hotel(Double Room Room on Half Board Basis ) OR Similar)

  SGL - SINGLE TRAVELLER  , SGL(SUPP) - SINGLE SUPPLEMENT  , DBL/TWIN - PER PERSON IN DOUBLE/TWIN SHARING  , TPL - PER PERSON IN TRIPLE SHARING  , QUAD - PER PERSON IN QUAD SHARING  , CWB - CHILD WITH BED  , CWOB - CHILD WITHOUT BED    

  Inclusion

  Në cmim përfshihet

  § Udhëtimime autobus komod AC Tirane – Sarajeve – Tirane.

  § Akomodiminë hotel Hollywood 4* për 2 netë qëndrimi.

  § Mëngjesetdhe darkat.

  § Shoqëruesshqiptar gjatë gjithë udhëtimit.

  § Shfrytëzimii pishinave dhe xhakuzit në ambjentet e brendshme të hotelit.


   

  Exclusion
  It's easy to reach us anytime.
  We're here for you.

  Let us know how we can help.
  +355 69 20 41 727
  We Work From
  Monday - Friday (09:00 - 18:00)
  Saturday (09:00 - 12:00)
  intours albania is active in the incoming and outgoing tourism segment, enjoying every year the dynamic growth.
     
  Newsletter
  Subscribe to our free newsletter for Exclusive Deals
  Contact Info
  Blv.''Bajram Curri'',Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1,Tirane, Albania"
     
  +355 69 20 41 727
     
  [email protected]