Napoli & Kapri & Sorrento:

4 Nights

 

Overview
Naples 1nts, Sorrento 3nts

Napoli dhe Sorrento, 5 Ditë  €259


Vizitohen Napoli, Kapri, Sorrento.

 

Photos

 

Itinerary

Dita e Parë, 

Nisja me traget nga Durrësi në orën 22.00. Lundrimi për në Bari.


Dita e dytë,

Mberritja në Bari në orën 08.00. Nisja për në Napoli me autobus. Sistemi në Hotel. Pasdite, shëtitje panoramike në monumentet kryesore të qytetit, ku vizitohen: Duomo, Pallati Mbretëror, Sheshi Plebiscito,Teatri SanCarlo, Castel Nuovo,etj. Fjejte në Hotel.


Dita eTretë,

Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Sorrento dhe me traget për në Ishullin Kapri. Shëtitje panoramike në Ishull, ku vizitohen: Vila Jovis, Kisha Santa Maria, Fari, Vila San Mikele, Kisha e San Michele Arcangelo. Kthimi me traget në Sorrento. Shëtitje në Këmbë në Sorrento, ku vizitohen: Porti, Katedralja, Manastiri St.Frencis, Bazilika Sant Antonio etj. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt,

Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Positano, Shëtitje në këmbë në Positano, kuvizitohen: Kisha Santa Maria Assunta dhe Porti. Nisja për në Amalfi. Shëtitje në këmbë në Amalfi, ku vizitohen: Katedralja, Muzeu i Letrës, Chiostrodel Paradiso,etj. Pasdite nisja për në Bari. Nisja me traget në orën22.00. Lundrimi për në Durres.


Dita e Pestë,

Mberritja në Durrës në orën 07.00. 


 

Tour Cost

Inclusions

Paketa perfshin 


Udhëtimi me traget vajtje-ardhje Durrës -Bari dhe Sorrento -Kapri.  

Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 

Akomodim në Kabinë të Brendshme në Traget për 2 netë dhe në Hotel 3* për 2 netë qëndrimi. 

Mëngjeset në Hotele. 

Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë ShqipërisëExclusions

  • All those which are not mentioned above
  • Any cost of beverages, alcohols with the set meals.
Do you have any question for us?
Call us on:
+355 69 20 41 727
500+ Destinations
Affordable Price
Trusted & Safe
Professional Travel Support

It's always better with a personal touch

Contact info

Blv."Bajram Curri", Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1, Tirana, Albania
+355 45 800 493 / +355 69 20 41 727
 [email protected]

Let us help you find the perfect holiday

Newsletter

Follow us