Overview
Sofia 3nts

Udhetim ne grup

 

Photos

 

Itinerary

Dita e parë:

Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Bullgarisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe. Mberritja në Sofje. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e dytë:

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar "Ivan Vazov", Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.


Dita e tretë:

Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Sofja me autobus në drejtim të Selanikut. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe Drekë. Mbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel. Shëtitje Panoramike në Monumentet e Qytetit. Fjetje në Hotel


Dita e katërt:

Mëngjesi në Hotel. Nisja nga Selaniku për në Tiranë. Gjatë rrugës pushime të shkurtra për kafe dhe drekë. Mberritja në Tiranë.

 

Tour Cost

Inclusions

Udhëtimi vajtje-ardhje, Transfertat dhe shëtitjet me autobus.

Akomodim në hotel per 3 netë qëndrimi.

Mëngjeset

Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.

Exclusions

  • Hyrjet në monumente dhe muzeume.
  • Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
  • Travel insurance
Do you have any question for us?
Call us on:
+355 69 20 41 727
500+ Destinations
Affordable Price
Trusted & Safe
Professional Travel Support

It's always better with a personal touch

Contact info

Blv."Bajram Curri", Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1, Tirana, Albania
+355 45 800 493 / +355 69 20 41 727
 [email protected]

Let us help you find the perfect holiday

Newsletter

Follow us