Overview
Budapest 3nts

Pranvere ne Budapest 


 

Photos

 

Itinerary

Dita e Parë:

Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 21:35 - Mberritje më 23:00. Transfertë Aeroport .Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.


Dita e Dytë:

Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobus komod dhe guide  në dispozicion, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Fjetje në Hotel.


Dita e Tretë:

Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobuz komod dhe guide hungareze në dispozicion ku do të vizitohen vendet turistike jashtë Budapestit si: Vishegrad, Setendre. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Fjetje në Hotel.


Dita e Katërt:

Mëngjesi ne Hotel. Të lirë deri në transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13:25 - Mberritje më 14:50. Fluturimi për në Shqipëri

 

Tour Cost

Inclusions

 

Në pagesë përfshihen:

Fluturimi vajtje -ardhje me avion.(bagazh me përmasa deri në 40 x 30 x 20 cm)

Transfertat dhe shëtitjet me autobus

Akomodim në hotel

Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit

Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.


Në pagesë nuk janë përfshirë:


Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program

Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Bagazhi mbi ato përmasa  ka shpenzime ekstra


Exclusions

  • Other services not listed in inclusive item
Do you have any question for us?
Call us on:
+355 69 20 41 727
500+ Destinations
Affordable Price
Trusted & Safe
Professional Travel Support

It's always better with a personal touch

Contact info

Blv."Bajram Curri", Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1, Tirana, Albania
+355 45 800 493 / +355 69 20 41 727
 [email protected]

Let us help you find the perfect holiday

Newsletter

Follow us