Bianca Paketa E Vjeshtes (spa)

2 Nights
Category: Paketat vjeshte

 

Overview
Kolasin 2nts

Paketa perfshin:

-2 nete akomodimi ne dhome Standarte ose Superiore

-Mengjesi dhe Darka

-Masazh trupi (kurrizi, qafe dhe shpatulla)ose Lifting per fytyren, masazh (qafe&dekolte)

-check in i hershem dhe check out i vone ( deri ne oren 14:00) sipas disponibilitetit

-Pishina e brendshme, hamami, fitnesi dhe sauna

-Parkimi dhe wi-fi

 

Photos

 

Itinerary

Paketaperfshin:

2 nete akomodim ne dhome Standarte ose Superiore

Mengjesi dhe darka per dy persona

Masazh  trupi  (kurriz,qafe,shpatulla) ose Lifting per fytyren, masazh  (qafe&dekolte)

Check in i hershem  dhe check out i vone (deri ne 14:00) sipasdisponibilitetit

Pishina e brendshme,Hamam,  fitnes dhe sauna

Parkim  dhe Wi Fi

 

 

 

 

 

 

SHENIM:

 

Suplementi per femijet nga 0-2.99 vjec FALAS

Suplementi per femijet nga 03-11.99 vjec - 20.00 € per femije per pakete (krevat shtese & vakte)

 

Paketa nuk perfshin taksat: 1.30 € per person per dite; 0.50 €per femije per dite.

Paketa eshte e vlefshme nga 01 TETOR deri me 20 DHJETOR 2018.


 

Tour Cost

Inclusions

Paketa perfshin:

-2 nete akomodimi ne dhome Standarte ose Superiore

-Mengjesi dhe Darka

-Masazh trupi (kurrizi, qafe dhe shpatulla)ose Lifting per fytyren, masazh (qafe&dekolte)

-check in i hershem dhe check out i vone ( deri ne oren 14:00) sipas disponibilitetit

-Pishina e brendshme, hamami, fitnesi dhe sauna

-Parkimi dhe wi-fi

Exclusions

  • Other services not listed in inclusive item
Do you have any question for us?
Call us on:
+355 69 20 41 727
500+ Destinations
Affordable Price
Trusted & Safe
Professional Travel Support

It's always better with a personal touch

Contact info

Blv."Bajram Curri",Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1,Tirane, Albania"
+355 69 20 41 727
[email protected]

Let us help you find the perfect holiday


Sign Up for Our Newsletter