Bianca Paketa E Vjeshtes (mengjes, Dreke & Darke)

2 Nights
Category: Paketat vjeshte

 

Overview
Kolasin 2nts

Paketa perfshin:
 -2 nete akomodimi ne dhome standarte ose superiore
 -Mengjeset, drekat dhe darkat
 -Check in i hershem dhe check out i vone, ne baze te disponibilitetit
 -Pishina e brendshme, hamami, fitnesi dhe sauna
 -Parkingu dhe wi-fi

 

Photos

 

Itinerary

 

Paketa perfshin:

2 nete akomodim ne dhome Standarte ose Superiore

Mengjesi dreka dhe darka per dy persona

Check in i hershem dhe check out i vone (deri ne14:00) sipas disponibilitetit

Pishina e brendshme, Hamam, fitnes dhe sauna

Parkim dheWi Fi


SHENIM:

 

Suplementi per femijet nga 0-2.99 vjec FALAS

Suplementi perfemijet nga 03-11.99 vjec - 30.00 €per femije per pakete (krevat shtese& vakte)

                                                                                                                                                  Paketa eshte e vlefshme nga 01 TETOR deri me 20 DHJETOR 2019. 

 

Tour Cost

Inclusions

Paketa perfshin:
 -2 nete akomodimi ne dhome standarte ose superiore
 -Mengjesin, dreken dhe darken
 -Check in i hershem dhe check out i vone, ne baze te disponibilitetit
 -Pishina e brendshme, hamami, fitnesi dhe sauna
 -Parkingu dhe Wi-Fi
 -Taxa e turistit

Exclusions

  • Other services not listed in inclusive item
Do you have any question for us?
Call us on:
+355 69 20 41 727
500+ Destinations
Affordable Price
Trusted & Safe
Professional Travel Support

It's always better with a personal touch

Contact info

Blv."Bajram Curri", Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1, Tirana, Albania
+355 45 800 493 / +355 69 20 41 727
 [email protected]

Let us help you find the perfect holiday

Newsletter

Follow us