Selanik – Stamboll – Sofje

4 Nights
Category: Festat e nentorit

 

Overview
Istanbul 4nts

SELANIK – STAMBOLL – SOFJE 5 DITE 139 EURO

VIZITOHEN: KASTORIA - SELANIK - STAMBOLL

DATA E UDHETIMIT: 27 Nentor - 1 Dhjetor

 

Photos

 

Itinerary

PROGRAMI:

Dita 1: Tirane - Selanik 

Nisja nga Tirana në oren 5.00 per ne Selanik. Pushime gjate rruges. Akomodimi ne hotel ne Selanik.


Pasdite shetitje neqender te qytetit per te vizituar Kullen e Bardhe, Sheshin Aristotel,Rotonda dhe atraksione te tjera te Selanikut. Ne darke me ndihmen e guides mundte organizohet nje darke (rreth 15 euro) ne nje prej tavernave karakteristikete qytetit. Fjetja ne Hotel.


Dita 2: Selanik - Stamboll 

Mengjesi ne hotel. Pasmengjesit nisemi per ne Stamboll. Ndalesa te shkurtra gjate rruges. Mberritjadhe akomodimi ne hotel ne Stamboll. Ne mbremje shetitje opsionale per tekonsumuar dhe darken me ndihmen e shoqeruesit tone ose shopping dhe vizite neaquariumin me te madh te Stambollit.

Dita 3:Stamboll

Mëngjesi në hotel. Paradite, vizitëpanoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Muzeu PANORAMA 1453,Xhamia Blu, Bazilika e famshme Shen Sofise, Sarajet e Topkapise (hyrjaopsionale me pagese ekstra 12 Euro). Ne fund kohe e lire per shopping ne kapali carsi (Grand bazaar).Ne mbremje sugjerim per naten turke teorganizuar ne anije ne nje lundrim magjepses gjate nates ne ngushticen eBosforit.

Dita 4:Stamboll - Sofje 

Mëngjesi në Hotel. Nisemi per nje udhetim nëEminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për treorë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesënbregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anijakalanë e vjetër, Rumelitisa.  Nisja per ne Sofje. Mberritja dhe akomodimine hotel.

Dita 5:Sofje - Tirane 

Mëngjesi në Hotel. Vizitë në MonumentetKryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia,Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, TreguQendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare eArteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve tëPanjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i MbretitClirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.  Nisjapër në Tirane.

Fundi i sherbimit tone.

SUGJERIM:

NESE NGELENI TE KENAQUR NGA SHERBIMI ISHOFERIT APO I GUIDES NE BAZE TE MUNDSIVE TUAJA MUND TE VENDOSNI NJE SHUMEMINIMALE SI BAKSHISH PER VLERSIMIN E STAFIT TONE.

 

Tour Cost

Inclusions

NE CMIM PERFSHIHET

*UDHËTIMI ME AUTOBUS

*AKOMODIM 4 NETE NE HOTEL

*MËNGJESET PËR TË GJITHA DITËT E UDHËTIMIT

*SHOQËRUES SHQIPTAR GJATË QËNDRIMIT JASHTËSHQIPËRISË

NE CMIM NUK PERFSHIHET

*GJITHCKA QË NUK ËSHTËPËRMENDUR NË KËTË PROGRAM

*KISHA E SHEN SOFISE 13EURO, SHETITJA ME ANIJE 7 EURO, AKUARIUMI 15 EURO, MUZEU I LUFTES 3 EURO,TURKISH SHOW NE ANIJE 35 EURO)

*SIGURACIONI I JETES NEUDHETIM (I KESHILLUESHEM)

Exclusions

  • All those which are not mentioned above
  • Other services not listed in inclusive item
Do you have any question for us?
Call us on:
+355 69 20 41 727
500+ Destinations
Affordable Price
Trusted & Safe
Professional Travel Support

It's always better with a personal touch

Contact info

Blv."Bajram Curri", Qendra Tregtare ETC, Shk.1, Ap.11/1, Tirana, Albania
+355 45 800 493 / +355 69 20 41 727
 [email protected]

Let us help you find the perfect holiday

Newsletter

Follow us